Sayfalar

30 Haziran 2011 Perşembe

Taraftar Çıldırdı! Lauro'yu istemiyor!


Galatasaray taraftarı senelerdir çözülemeyen kaleci sorununa Lauro transferi ile çözüm aranmasına büyük tepki gösterdi. Taraftar forumlarından çığ gibi büyüyen tepki sonunda bir internet sitesi açılarak ifade edildi.

Açılan internet sitesine Lauro transferine eleştiriler getirilmiş. Lauro'nun yediği hatalı gollere ve Lauro'nun kariyerine yer verilmiş. İşte o internet sitesi;

http://www.wedontwantyoulauro.com/

Mondragon'un ayrılmasıın ardından boşalan kaleci pozisyonunda daha önce bir çok isim denenmişti ; De Sanctis , Leo Franco , Ufuk Ceylan , Aykut Erçetin , Orkun Uşak , Robinson Zapata... Ancak bu isimler taraftarı ciddi anlamda hüsrana uğrattı. Artık kalede sorun yaşamak istemiyor Galatasaray taraftarı. İşte internet sitesinde yer alan metin ;

"Takımımızın yıllardır en zayıf noktalarından olan kaleci problemimizi çözmek için üstün! uğraşlar sonucu bulunan, dünya yıldızı Lauro efendiyi İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!"

Buffon , Akinfeev , Van der Saar , Muslera , Pepe Reina , Viktor , Doni derken 31 yaşındaki adı pek duyulmayan Lauro ile anlaşılması taraftarın sabrını taşırdı. Büyük bir kaleciyle anlaşacağını açıklayan Ünal Aysal bu transferi hemen veto etti. İbrenin tekrar Muslera ismine döndüğü gelen haberler arasında.

Ünal Aysal'a duyulan güvenin azalması üzerine , Fatih Terim ve Ünal Aysal bir görüşme yaptı. Fatih Terim istediği oyuncuların listesini yönetime bildirdi. Ünal Aysal da transferi hızlandırmak çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Abdullah YAVUZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder