Sayfalar

24 Mayıs 2011 Salı

Keşke "KRAL" Kalsaydın Hakan Şükür !


3 kez SüperLig gol krallığı , A milli takımda 51 gol , Uefa Gol Krallığı , 1997 Dünyanın En İyi Oyuncusu , Süper Ligde 241 gol ...

Başarılarının , rekorlarının , istatistiklerinin saymakla bitmeyeceği bir isim Hakan Şükür. Şimdilerde siyasette aklı. Oysa ki bir "Hakan Şükür" tezahüratı yeterdi milyonların tüylerini diken diken etmeye. O milyonların KRAL'ı kalsaydın sen keşke .Biz doldururduk Sami Yen'i yine. İnletirdik dört bir yanı , duymayan kalmazdı sesimizi , çıldırırdık, çıldırtırdık.

Benim çocukluğum seni izleyerek , seni konuşarak , seni öve öve bitiremeyerek geçti. Benim gibi yüzlerce Galatasaraylının da gönlüne girmiştin. Hırslı ve hisli kraldın, bu taraftarının sevgilisiydin. İnan yeterdi o çimlerde seni görmek , gömerdik yıldızları tek tek. Yapardık seni başımıza taç , gönlümüze KRAL. Yakışmaz o Kral'a ne milletvekilliği ne Başbakanlık ne de bir başkası.

Biz seni öyle sevmiştik işte. "Seni çekemeyen bütün ibnelerin suratına tükür" diye on binler bağırmıştık. Yine bağırırdık , hep bağırırdık. Ama sen keşke yüce Galatasaraylı kimliğini çıkarıp siyasete atılmasaydın. Sen "SEN" olarak kalsaydın.Sen sadece KRAL kalsaydın.
"Hakan Şükür seçmenleriyle buluştu" türü haberleri görünce şuramda bişeyler cız eder. 4 yaşındayken giydiğim , daha minnacıkken aşık olduğum , o sarı-kırmızı çubuklu "9" numara "Hakan" forması gelir aklıma. Bir garip olurum. Üzülmem , sadece garip olurum . Böyle gururla karışık garip bir duygu.

Yüzlerce güzel günü , onlarca başarıyı bir çırpıda sildin ya , şimdi sen o Galatasaraylı kimliğini çıkardın ya , bi daha istesen de geri gelemezsin. Bu taraftar 9'unu , Kral'ını sevmişti , seni değil. Şimdi git , yolun açık olsun bile demeyeceğim sana. Son olarak :

" Bu camia senin gibi yüzlercesini bulup çıkarır da ; sen bir tane daha GALATASARAY bulamazsın! "
Abdullah YAVUZ

1 yorum:

  1. Kralım Hakan Şükürüm sen siyasete girdin ya işte şimdi tam kral oldun.Zamanında sana sırf inançların için etmediklerini bırakmayanlara hesap soracaksın ya inşallah işte o zaman tam manasıyla gerçekten kral olacaksın.Bu tür yazılara aldırmayıp durmak yok yola devam deyip devam edeceksin ve sen bizim için hep Kral Hakan ŞÜKÜR olacaksın...

    YanıtlaSil