Sayfalar

15 Mayıs 2011 Pazar

Futbol bu mudur? Bu mudur futbol? Futbol mudur bu?

Türkiye futbol tarihde kara bir leke olarak kalacaktır Bursa'daki FUTBOL akşamı. O akşamki Maraton programında ne de güzel ifade etti Mustafa Denizli : " Bu akşam hepimiz kaybettik"
Peki ya kim bunun sorumlusu? Bursaspor mudur? Verilen cezalar adil midir?
Öncelikle kendilerini sütten çıkmış ak kaşık olarak gören Beşiktaş taraftarını sonuna kadar haksız bulmaktayım. Henüz Dolmabahçe'deki görüntüler hepimizin hafızasında o kadar taze ki. Bence Beşiktaş taraftarı da en az Bursa taraftarı kadar suçludur. Tekmelenen , kafalarına şişe atılan Bursalılar hale gözümüzün önüne gelmekte. Tabiki bizim insanımız bu olayları hemen unutuverdi.
 Bursaspor ne yapmalıydı? Gerçekten ne yapabilirdi? Şehir meydanının , otoyolların güvenliğinden Bursaspor mu sorumludur? Bu olayın faturası tamamen Bursa'ya mı çıkarılmalıydı? Kesinlikle cezayı haksız buluyorum. Bursa Atatürk Stadı ve çevresinde Bursaspor tarafından güvenlik son derece sağlanmıştı. Hatta statta son derece neşeli ve güzel bir atmosfer vardı. Ortam futbola gayet elverişliydi. Ama fatura Bursaspor'a.. Burda suç tamamiyle provakatif ÖZÜRLÜLER ve buna önlem almayan Bursa idari kurumlarıdır. Emniyet Müdürlüğünden , Valiliğe ordan Belediyeye kadar herkes sorumludur. TFF elini taşın altına koyup suçluluları tespit etmek ve idarı kurumları cezalandırmak yerine kolaya kaçıp tüm suçu Bursaspor'a yığmıştır bu kabul edilemez.

Bursaspor'a yapılan haksızlık gerçekten vicdanen beni rahatsız etti. Böyle bir haksızlık karşısında yazma hastalığım nüksetti.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

Abdullah Yavuz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder