Sayfalar

22 Mayıs 2011 Pazar

KOCAMAN bir ALKIŞ! Şampiyon FENERBAHÇE!

2010-2011 sezonu şampiyonu FENERBAHÇE! 
 2010-2011 sezonunun son haftasında Sivasspor'u 4-3le geçen Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüsledi. Son dakikasına kadar heyecan fırtınası gibi geçen bir lig izledik ve hem Fenerbahçe'ye , hem de Trabzon'a sonsuuz teşekkürler.

Kaptan Alex
Sanırım bu şampiyonlukta en büyük paylardan biri Kaptan Alex'e aittir. 28 gol 13 asist gibi parmak ısırtan bir performans sergileyen Alex takımının tek kelimeyle lokomotifi oldu. Saha içinde liderliği , bir çok maçta kilidi açması ve sahada eşine ender rastlanan hareketleri ona duyulan güveni arttırdı. Beyefendi kişiliği ve oturaklı tavırlarıyla sanırım sadece Fenerbahçeli değil , tüm taraftarların gönlünü kazandı. Duran toplardaki ve ara paslardaki ustalığı takdire şayandı.  Kaptan takımını sırtladı ve şampiyonluğa taşıdı. KOCAMAN bir alkış burdan KAPTAN'A!

Aykut KOCAMAN
Fenerbahçeli olsun olmasın olmasın herkesin gönlünü kazanan bir başka isim : Aykut Kocaman. Kocaman bir alkışı haketti. Saha kenarındaki otoritesi , taktik zekası ve yaptığı nokta transferlerle rol-model oldu.  Devre arasında yaptığı kampla takımı toparladı ve 2.yarıda inanılmaz bir performans sergiledi. Bunu belki de kendisi bile beklemiyordu ancak son 20 sezonun 2.yarıda en çok puan toplayan takımını yarattı. Yolun açık olsun Aykut KOCAMAN.

Bu zorlu yarışta isminden bahsetmeden geçemeyeceğim bir kaç isim daha var sanırım. Bunlardan birincisi Gökhan Gönül. Dört dörtlük oyuncu derler ya , tam ondan. Hatta beş dörtlük. Sahada kendini ışınlayan bir futbolcu. Bir bakıyosunuz hücumda orta yapmış , bir bakıyosunuz çizgide topu çıkartmış. Fenerbahçe'nin dinamosu. Hem savunmada hem de hücumda yaptıkları anlatmakla bitmez. KOCAMAN bir alkış da Gökhan'a!

Emre var bir yerlerde Emre. Sahanın her yerinde. Sağda , solda , defansta , forvette.. Çalışkan , diri , teknik.. Eşine ender rastlanan bir futbolcu. Topu oyuna sokma becerisi ve dikine kaleye sokulabilmesi onu sivrilten özellikleri. Bir sezon boyunca takımının orta alanını toparladı ve şampiyonlukta büyük payı aldı. Bir alkışta EMRE'ye..


Son olarak TÜM FENERBAHÇE'YE KOCAMAN bir ALKIŞ! Yönetiminden , taraftarına , hocasından , futbolcusna ; bu başarıda pay sahibi olan milyonlara , hepsine KOCAMAN bir alkış. Tebrikler Fenerbahçe , TEBRİKLER! 

Abdullah YAVUZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder