Sayfalar

22 Ağustos 2009 Cumartesi

İşte Bosna'nın Türkiye kadrosu!


İşte Bosna'nın Türkiye kadrosu!

Kaleciler:
Kenan Hasagic (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Nemanja Supic (Javor Ivanjica), Asmir Begovic (Portsmouth).

Defans Oyuncuları:
Emir Spahic (Lokomotiv Moskova), Adnan Mravac (Mattersburg), Damir Mirvic (Roeselare), Boris Pandza (Hajduk Split), Safet Nadarevic (Eskişehirspor), Sanel Jahic (Aris)

Orta saha oyuncuları:
Elvir Rahimic (CSKA Moskova), Dario Damjanovic (Kaiserslautern), Samir Muratovic (Sturm Graz), Sejad Salihovic (Hoffenheim), Semir Stilic (Lech Poznan), Miralem Pjanic (Olympique Lyon), Zvjezdan Misimovic (VfL Wolfsburg), Zlatan Bajramovic (Eintracht Frankfurt), Senijad Ibricic (Hajduk Split), Mirko Hrgovic (Greuther Fuerth).

Forvet Oyuncuları:
Edin Dzeko (VfL Wolfsburg), Admir Vladavic (MSK Zilina), Vedad Ibisevic (Hoffenheim), Zlatan Muslimovic (PAOK Selanik)


Genel Değerlendirme


Kaleciler: 3 Kalecide harikalar yaratamaz ancak çok fazla hata yapmazlar.


Defans : Uzun boylu defans oyuncuları var. Bu sebeple topu yere indirerek oynamalıyız.


Orta Saha:Rahimic, Misimovic ,Salihovic , Pjanic gibi çok harika orta saha oyuncuları var. Bu bölgede topu ayağımızda tutmakta zorlanabilriiz. Ancak oyuncularımıza güveniyorum.


Forvet: En tehlikeli pozisyon burası. Çok dikkat etmeliyiz. Edin Dzeko ve İbisevic çok tehlikeli iki oyuncu. Bu oyuncuları durdurabilrsek - Gökhan ve Servet'le bu işin olacağını düşünmüyorum- iyi bir sonuç alırız.


Açık söylemek gerekirse zorlanacağız. Ancak kazanacağımıza inanıyorum. Gol problemi çekebiliriz. Bu sebeple önemli olan gol yememek.





1 yorum:

  1. İlk 10-15 dakika baskı kurup golü atmalıyız.Daha sonra da Tuncay,Arda,Nihat,Kazım gibi oyuncularla kontraatağı zorlamalıyız.Erken gol bulamazsak işimiz zorlaşır...

    YanıtlaSil