Sayfalar

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Fenerbahçe Son Saniyede Güldü: 2-1



Fenerbahçe, Manisaspor karşısında öldü öldü dirildi. Emre'nin kırmızı kart gördüğü maçta galibiyet golü 90+4'te geldi.
Turkcell Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde, uzatma dakikalarında bulduğu golle Manisaspor'u 2-1 mağlup etti.Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu 75. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.Sarı-lacivertliler 79. dakikada İspanyol golcüsü Güiza ile 1-0'lık üstünlüğü yakaladı, konuk ekip bu gole 86. dakikada Ergin Keleş ile yanıt verdi, maçta son sözü Semih Şentürk söyledi.
Orta sahada ayağa paslar yaparak rakip defansın dengesini bozan Fenerbahçe özellikle ilk 15 dakikada net fırsatlar bulamasa da rakip kaleyi baskı altında tuttu. Ancak sarı-lacivertliler bu dakikalarda golü bulamadı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Dos Santos da önceki maçlara oranla daha etkisiz gözüktü. 19. dakikada Kazım'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Brezilyalı oyuncu, çok net bir gol fırsatından da yararlanamadı.
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, yaptığı müthiş kurtarışlarla kazanılan galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Bu sezon oynadığı 4 maçı da kazanan Fenerbahçe puanını 12'ye yükseltirken, ligdeki ilk mağlubiyetini alan Manisaspor 5 puanda kaldı. Sarı-lacivertli oyuncular maç boyunca rakiplerinin sert futbolundan yakındı.
"Ben yarı türküm" diyen Christoph Daum, maçtan önce Zafer Bayramı sebebiyle Ay-Yıldız'lı t-shirt giydi. Fenerbahçeli futbolcuların da ısınırken üzerlerinde Ay-Yıldız'lı t-shirt vardı. Tribünde Emre'ye yapılan tezahürata Emre böyle karşılık verdi.

Fenerbahçe takımı maça "GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE" yazılı pankartla çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder