Sayfalar

20 Ağustos 2009 Perşembe

Galatasaray-Levadia Talinn


Ali Samiyen Stadında oynanacak maç Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak.Maçı İsviçreli hakem
Cyrill Zimmerman yönetecek.Bu heyecan fırtınası D-Smart 'ın Futbol Smart kanalıdan naklen yayınlanacak.Bu maçta takımımız parçalı forma ile sahada olacaktır.Maçtan hemen sonra özet görünütüler blogumuzada olucaktır.

Temsilcimiz Galatasaray için zor bir maç gibi görünmese de futbol küçümsemeye gelmez.Herhalde tüm Galatasaray taraftarı bugün Elano'yu izlemeyi merakla bekliyor. Bu maçta ilk 11 de yer alması zor. Rijkaard bu maç için bir rotasyon yapmazsa muhemel 11'imizi aşağıdaki gibi;

GALATASARAY
Leo Franco
Sabri
Gökhan Zan
Servet
Hakan
Mustafa
Ayhan
Keita
Arda
Kewell
Baros
Teknik Direktör: Frank Rijkaard

LEVADİA TALLİNN
Kütt
Kalimullin
Morozov
Teniste
Sisov
Malov
Nahk
Mones
Puri
Gussev
Zelinski
Teknik Direktör: İgor Prins


Takımımızın en tehlikeli oyuncuları şüphesiz hücum hattında. Keita , Arda , Kewell , Baros , Elano 5'lisi bugün gol yollarında umudumuz olacaklar. Bunlara Ayhan ve M.Sarp da katılırsa gol şov yapabiliriz.Ali Samiyen'e ilk kez çıkacak olan Elano'nun büyük bir arzu ile oynaması bekleniyor. Elano'nun katılaması Baros'u da rahatlatacaktır. Bu şekilde Baros'tan da üst düzey verim alabiliriz.Bence en önemli problem Sabri. O nokta da Uğur'un daha fazlası şans bulması diliyorum. Tüm temsilcilerimize olduğu gibi Galatasaray'a başarılar.



Galatasaray-Levadia Talinn

Herkese göre favori Galatasaray.

Galatasaray galibiyet: 1.20
Beraberlik: 5.50
Levadia galibiyet: 11.50

Ekleyen: Abdullah Yavuz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder