Sayfalar

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Ey Aziz Yıldırım!


Ey Aziz Yıldırım!

Elinde 1976 yılında yayınlanmış bir gazete yazısıyla ve yalnızca bir yazıyla Galatasaray’ı şikeyle suçlamasını trajikomik ve ahlaksızca buluyorum.  Daha yüzündeki pisliği temizlemeden karalama kampanyası başlatırcasına hiçbir delil mahiyeti taşımayan belgelerle(!) Galatasaray taraftarını kışkırtan tutumlarınızı sadece onursuzluk olarak değerlendiriyorum. Bu camiayı karalamak sizin şikeye, teşviğe ve binbir çeşit çete suçuna bulaşmış ellerinize düşmez , düşmeyecek de! Ayrıca aynı Hıncal Uluç’un 25 Temmuz 2011 günlü Sabah Gazetesi’nde'Fenerbahçe'ye çok yakın bir işadamı UEFA'ya 30 milyon dolarlık bağışta bulunmuş.' Diye bir yazısı da var bilgilerinize sunarım.

Kendi hakkınızdaki tapelere, balıklara , tarlalara cevap veremezken , sözde Galatasaray’ın kayıp milyon eurosunu araştırmak size düşmez. Bu paranın Rigobert Song’un alacakları için verildiği de Galatasaray yönetimi tarafından açıklanmıştır. Ayrıca Song da bu parayı aldığını kabul etmiştir. Yapılan incelemeler sonucu Galatasaray’a dair herhangi bir suç isnad edilmemiştir. Elinizdeki amigo mektubuyla adalet dağıtmak yerine , bu işin içinden onurluca çekilin o kirli ellerinizi bir daha Türk futboluna bulaştırmayın.

Ayrıca T.C İçişleri Bakanlığına ve Türk Polisine yönelik tehditkar ve bir o kadar küstah tutumunuzun nereden kaynaklandığı da merak konusu. Adeta Türk Polisini suçlu gibi gösteren tutumuzu , bir Türk vatandaşı olarak kınıyor aynayı kendinize çevirmenizi temenni ediyorum. Süper Finalin son maçında soyunma odalarına kadar inen başka takımın taraftarıymış gibi konuşmanızın altında “Polis, Fenerbahçe taraftarını kışkırtıyor” gibi komik ve küstahça bir söylemin olması sadece sizin gibi bir spor adamına yakışır. Tarih o maçı da , o olayları da yazacak sayın Aziz Yıldırım.

Siz elinizden geleni ardınıza koymayın Aziz Bey. HERKES yaptığının hesabını VE-RE-CEK! Eğer ispatlayabiliyorsanız ; kim yaptıysa bu şikeyi verin mahkemeye herkes cezasını çeksin. Ben bir Galatasaraylı olarak eğer takımım şike yapmışsa , bu işe bulaşmışsa cezasını SONUNA kadar çeksin. Şike yapan kimsenin yanında ya da arkasında değilim. Ancak kuyruğuna basılmış kedi gibi yoldan topladığınız belgelerle(!) kimseyi ama kimseyi suçlamaya zerre kadar hakkınız yoktur.

Saygılarımla

Abdullah Yavuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder