Sayfalar

3 Ağustos 2012 Cuma

Milos KRASİC FENERBAHÇE'DE!


Fenerbahçe  birkaç sene önce CSKA'da iken talip olduğu Milos Krasic ile 4 yıllığına anlaştı. Resmi siteden de duyrulan Krasic'i biraz daha yakından tanıyalım.

Kariyeri;
Kariyerine Vojvodina'da başladı. 2004 yılında CSKA Moskova'ya transfer oldu.Sırp oyuncu Rusya’nın yolunu tuttu. 6 yıl boyunca CSKA Moskova formasını terleten Sırp yıldız, 150 maçta sahaya çıkarken 26 da gole imza attı.
2010 yılının yaz aylarında Juventus'a transfer oldu. Burada iki sezon geçiren Krasic bir de Serie A şampiyonluğu yaşadı. 
Milli takımının da vazgeçilmezlerinden olan Krasic 46 kez formasını giydiği Sırbistan Milli takımyla 3 gole imza attı.

Maliyeti?
Juventus'a 7.000.000 euro, 4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2.300.000 euro, maç başı ücreti 12.500 euro. 7M böyle bir oyuncuya kesinlikle değer , Fenerbahçe kesinlikle pişman olmayacaktır.

Milos Krasic?
 Hücum hattının sağ tarafında fırtına gibi bir isim. Sürati ile rakiplerin korkulu rüyası olur. Ayrıca buradan Kuyt'ın da gole daha yakın bir oyuncu olacağı da ortaya çıkıyor. Bir de Bienvenu gidecek olabilir. En azından Kuyt'ın da oraya kaymasıyla Sow, Bienvenu , Semih , Kuyt gibi 4 forveti oldu bir anda Fenerbahçe'nin. Türkiye liginde her türlü iş yapacağını düşünüyorum.Teknik, top sürme , sürat ve zeka ne arasan onda var. Ayrıca yaşı da 27. İşin özü Fenerbahçe bu sezonun en iyi transferini bitirdi. Başarılı olması dileğiyle..

İşte Milos Krasic'ten şık gol ve hareketler;




Abdullah YAVUZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder