Sayfalar

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Kasımpaşa Geliyooor!

Sezona flaş ve bir o kadar kalite bir kadroyla başlamayı planlayan Kasımpaşa'ya bir göz atmaya ne dersin?

Yeni yapılanmasıyla birlikte pek çok kulübü imrendiren transferlere imza atan Paşalar sezona Avrupa Kupalarına katılma hedifiyle başlıyor. İşte Kasımpaşa kadrosu ve transferleri:

Kaleci

Paşa'da Kale emin ellerde! Andreas Isaksson! 139 kez milli olmuş İsveçli kaleci Isaksson ile anlaştı Kasımpaşa. 31 yaşındaki 1.99luk dev kaleci EURO2012'de İsveç milli takımının da birinci kalecisiydi. Ligimizde İsveçli sayısında da gözle görülür bir artış söz konusu. Kujovic , Holmen , Elmander ve şimdi de Isaksson. Yedek kaleci İlker Avcıbay'da ligimizin tecrübeli isimlerinden bu mevkide sıkıntı yaşamaycaklar gibi.

Defans

Savunmaya yapılan transferlerde Süper Ligin tozunu yutmuş tecrübeli isimlere yönelen Kasımpaşa defansa da çok önemli takviyeler yaptı. İlhan Eker , Volkan Yaman , Abdurrahman Dereli , Elyasa Süme isimleriyle bu mevkiyi takviyeye etti. Sancak ve Barış da geçen sezondan kalan önemli isimler. Defans dörtlüsü son derece sağlam ancak alternatif oyuncu sıkıntısı var. Bunu da aşarlarsa sıkıntısız devam edebilirler.Ayrıca yerli oyuncu tercihleri ile de hücümda yabancı oynatma haklarını saklı tuttular İdeal dörtlü:  Abdurrahman-İlhan Eker - Elyasa - Volkan Yaman

Orta Saha

Bu pozisyonu da ligimizin en iyi oyuncularında Fabian Ernst takviyesi ile güçlendirdiler. Alman panzerinin burada toparlayacı bir rol üstlenmesi bekleniyor. Ayrıca Kerem Seraş gibi tecrübeli bir oyuncuyu da kadroya kattılar. Bu pozisyona her ne kadar transfer gerekse bile geçen seneden gelen Sharmov, Dimitrov , Hüseyin Kala ve Halil Çolak isimlerinden de verim alınacatır. Orta alanın ortasında ziyade kanatlarda sıkıntı yaşaması söz konusu olabilir.

Forvet

Bu mevkiye de üst düzey bir oyuncu transferi yaptılar: Kalu UCHE! Yıllarca İspanya'nın en üst düzey kademesinde mücadele eden bir oyuncu takviye ettiler. 30 yaşındaki Nijeryalı ile 3 sezonluk kontrat yapıldı. Hızı , güçlü fiziği ve gol vuruşları ile dikkat çekiyor. Ayrıca Şahin Aygüneş gibi bir ismin de kadroda bulunması büyük bir artı.

Paşalar bu sezon Metin Diyadin önderliğinde pek bir iddialı geliyor. Benim süpriz beklediğim takımlardan. Seyir zevki vereceğinden şüphem yok. Renkli bir sezon dileğiyle..

Abdullah Yavuz

2 yorum:

  1. seyir zevki vereceğinden şüphem yok demek istedin herhalde :D

    YanıtlaSil