Sayfalar

13 Şubat 2013 Çarşamba

Fenerbahçe Kulübü ve Beklentileri


Bu yazımızda 28 Ocak 2013 tarihli fenerbahce.org'da yayınlanan "Bekliyoruz!" başlıklı yazıyı ele acağız. Bunun için bu kadar beklememin sebebi ise Galatasaray'ın bu yazıya cevap vermemesidir. Onlar da haklı. Tamamen kontrolünü kaybetmiş bi' zatın yönettiği , eli her türlü pis işe bulaşmış bu adamın yönettiği kulüple laf dalışına girmek, pek mantıklı durmuyor.


Bölüm bölüm ele alıp Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan ve Türk kamuoyundan beklentilerine bir göz atacağız.

1)Fenerbahçe Spor Kulübü olarak doğrudan taraf olmadıkları hiçbir konuya gerçekten müdahil olmuyorlar. Bu açıklamanını ne maksatla yapıldığını bi' sormak lazım.

Merak etmesin Fenerbahçe, Melo takım otobüsüne binmedi zaten. Ama akıllarının almadığı şu ki; Adnan Öztürk Meireles tükürdüğü için böyle bi' açıklama yapmadı. Meireles'in hareketlerini gerçekten kabul eden Fenerbahçelilere , bunu sahiplenen insanlara diyeceğim tek kelime yok. Ama çıkıp da bu iki olayı kıyaslamak gerçekten yakışıksız. Ya da Fenerbahçelilere yakışan bu diye düşünüyorum:




2) Evet ufacık aklıyla Türk kamuoyundan ve Galatasaray'dan hareket bekleyen bi' açıklama daha.Evet Melo o hareketleri yapsaydı uçak bileti alınır konulurdu merak etme. Ayrıca Meireles'in aklandığını düşünenler Melo'nun da aklandığını düşenebilir. Eğer biri de çıkıp tükürüğü gösterirse o zaman biz de susarız. Ama her türlü ahlaksızlığa sahada tahammül eden , bunların hepsini normal gören bu kulubün artık saçmalıktan ibaret bu açıklamalarını kimsenin kaale almmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu açıklama yapan şahsiyet Meireles'in el hareketlerini çocuklarına izletirken rahatsız olmayacak bir ahlak düzeyinde gelmiş olduğu aşikardır. Demek ki evde Fenerbahçe kulübü yöneticileri böyle anlaşıyorlar. Benim burdan anladığım bu kimse kusura bakmasın. Sorun yok o zaman 'Başkanım' bi elimizde tivit bi elimz yuvarlak!


3) Teyit ödülmüş görüntü? Hadi bize de gönderin o görüntüyü! Yandaş yayıncı kuruluşun bi' anda ortaya çıkardığı , tükürdüğü de net bir şekilde belli olan ancak yanlışlıkla sıçramış sıvı olarak nitelendirilen daha masum görünteden mi bahsediyoruz. hee oysa tamam sorun yok , yanlışlıkla yapılmıştır o el hareketleri de. Eli de yanlışlıkla yuvarlağın içine girip çıkmıştır. Kamuoyu vicdanı rahatladı şu an yani hiç sorun yok.


Ahlaksızlıklığın ne olduğunu siz daha iyi bilirsiniz , sonuçta siz çoluk çocuk el hareketleriyle anlaştığınıza göre, bunun size rahatsızlık vermeyeceğini düşünüyoruz. Zaten ispatlanamayan bir görüntüden bahsediyoruz. Hukukta suçun değil suçsuzluğun ispatlanması gerektiğini ilk kez göen bizler bu ülkedeki her şeye rağmen kimlerin ahlak ve şeref yoksunu olduğunu sonuna kadar biliyor.

Şimdi biz de bekliyoruz;

1) Meireles'in suçsuzluğunu ispat ederken kimlere , nasıl bi' baskı yaptınız?
2) Demirören'le nasıl bir diyalog içindeydiniz?
3) Yöneticileriniz TFF binasına gitmesi neye işaretti?
4) Siz Meireles'in el hareketlerini çocuklarına izletirken , "Baba bu hareket ne demek?" diye sorduklarında ne cevap verdiniz?
5) Adnan Öztürk'ün açıklamalarını yorumlarken o ufacık beyninizi kullandınız mı?

Abdullah YAVUZ

1 yorum:

  1. Başarılı bir blog kardeşim inşallah büyürsün ve okunursun, Allah yolunu açık etsin.. :))

    YanıtlaSil