Sayfalar

3 Kasım 2009 Salı

Takımlarımızın Avrupa Maçlarını Şifresiz İzleyin!

Beşiktaş Salı günü İnönü Stadı'nda som Almanya şampiyonu Wolfsburg'u ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi maçlarını geçen sezon Star'dan şifreli olarak yayınlayan Star TV bu sezon şifreyi kaldırdı. Yani bu maçı Star TV'den şifresiz olarak izlenebilecek. Şayet bu maçta şifre olursa Star TV'yi hava yayını ile alanlar bu karşılaşmayı şifresiz takip edebilecek.Aynı zamanda Digitürk üyeleri de şifrelemeden etkilenmeyecek..

Perşembe günü ilk Avrrupa maçımız Romanya ekibi Dinamo Bükreş'le Bükreş'te karşılaşacak olan Galatasaray'ın randevusu. Saat 20:00'de başlayacak olan maçı El Cezire Sport, Eurofutbol,Novasport (Hellas) , Pro TV (Rom) ve İctimai TV kanalları naklen yayınlıyor. Bu kanallardan İctimai TV'nin şifreleme sistemi ise BISS. Uydu anteni ve çanak anteni olanlar İctimai TV'yi görebiliyor. Maç esnasında BISS şifresi girilen İctimia TV'nin şifresini kırmak mümkün...

Perşembe günü saat 22:00'de Saraçoğlu'nda Romanya Eki Steuea Bükreş'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'nin bu karşılaşması şifresiz izlenebilir. Fenerbahçe-Steua Bükreş maçı Eel Cezire Sport, Eurofutbol, Polsat futbol4, Protv (Rom), Star TV, HD Smart ve İctimai TV'den naklen yayınlanacak.

Star TV'de şampiyonlar Ligi maçları yani Beşiktaş'ın maçları şifresiz ama, yayınlayacağı Fenerbahçe karşılaşması şifreli olma ihtimali var. Fenerbahçe-Steaua Bükreş maçı da tıp kı Dinamo Bükreş-Galatasaray maçını naklen yayınlayan İctimai TV'nin şifresi kırılarak naklen izlenebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder